Montagediensten
Montagediensten

NIEUWE NAAM!

VANAF 01-01-2019

HOLLAND STORAGE SERVICES

Lees meer >>

 

Welkom bij Stelbograaf

In de 27 jaar dat Stelbograaf bestaat zijn we onze diensten steeds verder gaan uitbreiden om aan de groeiende wensenpakketten van onze klant te kunnen voldoen. Hier door zijn we van een gewoon montagebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die u als klant een totaaloplossing kan bieden voor uw magazijninrichting.

Lees meer >>

Nieuws

Holland Storage Services-2

2019 is het jaar waarin Stelbograaf 30 jaar bestaat, en afscheid neemt van haar bedrijfsnaam.

Per 1 januari 2020 gaat de onderneming verder als Holland Storage Services. Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nog scherpere focus op datgene waar het bedrijf goed in is:

Alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan magazijninrichting.

 

Blusmiddelen

De afgelopen weken stonden in het teken van de jaarlijkse opleidingen bij Stelbograaf. Vanzelfsprekend hebben alle monteurs VCA, maar er wordt meer gevraagd van een montageteam tegenwoordig. In een potentieel gevaarlijke omgeving waar vaak meerdere partijen aan het werk zijn, zijn de eisen aan monteurs en projectleiders ieder jaar hoger. De afgelopen twee weken is een deel van onze monteurs op cursus gegaan. Monteren konden ze al. Reanimeren nu ook.

Palletstellingen 1

In Noord-Nederland verrijst het nieuwe warehouse van een logistiek dienstverlener dat uniek is in de wijde regio. Met een duurzaamheidsscore van meer dan 85% wordt dit pand gecertificeerd met het BREEAM Outstanding label. Stelbograaf verzorgt namens Mecalux de montage van de palletstellingen in deze unieke omgeving.