Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

's-Nachts in de magazijnen van IKEA

Ikea publiek magazijnHet zal een redelijk veilige aanname zijn dat iedereen weleens bij een IKEA is geweest. De ervaring bij iedere vestiging wereldwijd is hetzelfde: Je gaat met een trap naar boven, loopt via een lange route langs een oneindige stroom inspiratie voor je slaapkamer, woonkamer, keuken en zolder. Tussendoor eet je Zweedse balletjes in het restaurant of drinkt gezellig één of twee kopjes koffie of thee en vervolgt je ontdekkingstocht door de wereld van IKEA. Je kunt er uren zoet zijn.

Uiteindelijk zoek je je gewenste aankopen uit in het open magazijn, net voor de kassa’s. Met een karretje wandel je door rijen en rijen palletstellingen die tot de nok toe gevuld zijn met woninginrichting.  

In opdracht van Stow werken we bij IKEA

Het magazijn lijkt altijd hetzelfde. En toch verandert er veel. In opdracht van Stow, één van de grootste producenten van magazijninrichting wereldwijd, is Stelbograaf verantwoordelijk voor de aanpassingen die in alle magazijnen van alle IKEA’s in Nederland worden doorgevoerd.

Je kunt je voorstellen dat het assortiment van de onderneming aan de lopende band verandert, en dat de indeling in het magazijn dus meeverandert. Als de deuren voor jou als bezoeker dichtgaan, gaan die voor onze monteurs open, en voeren we de wijzigingen in het magazijn door conform de wensen van IKEA en Stow.

Ikea sprinklers in palletstelling

Dagelijks werken aan efficiency en veiligheid

’s-Avonds en ’s-nachts lopen we in de magazijnen in Duiven, Utrecht, Groningen, Delft en al die andere Nederlandse vestigingen van de grootste interieurleverancier ter wereld.  We passen de indeling van de liggers aan, monteren aanrijdbeveiliging en creëeren onderdoorgangen.

Je kunt je ook voorstellen dat IKEA dag in dag uit de veiligheid voor alle bezoekers als prioriteit 1 beschouwt. Dat betekent dat er afscheidingen worden geplaatst, gaasroosters worden gemonteerd, doorvalbeveiliging wordt aangebracht en dat er reparaties worden uitgevoerd indien nodig. Dat doen we ook in diezelfde avonden, nachten en weekenden.

Kijk zelf maar eens goed om je heen als je in een IKEA magazijn loopt. Er hangen sprinklers tussen de stellingen, pallets worden extra ondersteund, er hangen brandblussers en er zijn altijd vluchtroutes. Het leidt allemaal niet af van het doel waarvoor je naar de IKEA gaat, maar er is wel over nagedacht en er is in voorzien.

IKEA magazijnstellingen

Tenslotte monteren we trouwens ook nog die mooie hoge displays die je bijvoorbeeld bij de ingang ziet staan, of in datzelfde zelfbedieningsmagazijn.

Trots

We zijn er trots op dat we in samenwerking met onze opdrachtgever Stow en in samenspraak met IKEA er vrijwel iedere dag voor kunnen zorgen dat jij als bezoeker kunt vinden wat je zoekt en zorgeloos je interieur kunt vinden.