Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

Stelbograaf monteert verrijdbare palletstellingen in opdracht van Toyota

Toyota Material Handling is specialist op het gebied van slimme magazijnoplossingen. Één van de prachtige oplossingen die het wereldwijd actieve bedrijf biedt zijn verrijdbare palletstellingen. Met deze oplossing wordt de opslagcapaciteit in een warehouse sterk vergroot. Soms tot wel 2 keer meer dan bij toepassing van traditionele statische palletstellingen. Een mobiel magazijn is effectief als de opgeslagen goederen een gemiddelde of lage omloopsnelheid kennen.

Verrijdbare onderstellen palletstellingen 

Montage ‘zwaar verrijdbare stellingen’ in Noord-Nederland

Voor één van de klanten van Toyota in het noorden van Nederland monteert Stelbograaf op dit moment een dergelijk systeem. We hebben de volledige montage aangenomen, wat onder andere betekent dat we de volgende werkzaamheden uitvoeren of al uitgevoerd hebben:

  • In de bouwfase van het warehouse zijn door Stelbograaf de geleiderails voor de verrijdbare palletstellingen waterpas gemonteerd voordat de vloer gestort is
  • Nadat het warehouse wind- en waterdicht was zijn wij gestart met montage van de verrijdbare onderstellen, inclusief de opbouw met palletstellingen
  • Na gereedstelling van de montage van de stellingen zal Stelbograaf de aansluiting van electrische onderdelen verzorgen.
  • Stelbograaf doet de projectleiding ter plaatse, en verzorgt de inbedrijfstelling van het gehele systeem

Montage verrijdbare palletstellingen

Grote belastingen per wagen en hoge capaciteit

Totaal worden 17 mobiele dubbelzijdige palletstellingen geplaatst met een lengte van meer dan 30 meter per mobiele wagen. Alle palletstellingen zijn ca. 10 meter hoog en geschikt voor tot 6 niveaus met 4 pallets van 1000 kg per stuk. Iedere mobiele wagen biedt ruimte voor meer dan 350 pallets. De oplevering van deze prachtige klus is voorzien medio oktober 2018.