Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

Welkom bij Stelbograaf

In de 27 jaar dat Stelbograaf bestaat zijn we onze diensten steeds verder gaan uitbreiden om aan de groeiende wensenpakketten van onze klant te kunnen voldoen. Hier door zijn we van een gewoon montagebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die u als klant een totaaloplossing kan bieden voor uw magazijninrichting.

Lees meer >>

Nieuws

Blusmiddelen

De afgelopen weken stonden in het teken van de jaarlijkse opleidingen bij Stelbograaf. Vanzelfsprekend hebben alle monteurs VCA, maar er wordt meer gevraagd van een montageteam tegenwoordig. In een potentieel gevaarlijke omgeving waar vaak meerdere partijen aan het werk zijn, zijn de eisen aan monteurs en projectleiders ieder jaar hoger. De afgelopen twee weken is een deel van onze monteurs op cursus gegaan. Monteren konden ze al. Reanimeren nu ook.

Palletstellingen 1

In Noord-Nederland verrijst het nieuwe warehouse van een logistiek dienstverlener dat uniek is in de wijde regio. Met een duurzaamheidsscore van meer dan 85% wordt dit pand gecertificeerd met het BREEAM Outstanding label. Stelbograaf verzorgt namens Mecalux de montage van de palletstellingen in deze unieke omgeving.

 

Doorrijstellingen

Frames van 11 meter hoog. Stijlen van 140 mm breed. Groot en robuust torenen de eerste doorrijstellingen uit boven de stapels te monteren materiaal die al zijn aangevoerd.