Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

Welkom bij Stelbograaf

In de 27 jaar dat Stelbograaf bestaat zijn we onze diensten steeds verder gaan uitbreiden om aan de groeiende wensenpakketten van onze klant te kunnen voldoen. Hier door zijn we van een gewoon montagebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die u als klant een totaaloplossing kan bieden voor uw magazijninrichting.

Lees meer >>

Nieuws

IKEA at night

Het zal een redelijk veilige aanname zijn dat iedereen weleens bij een IKEA is geweest. De ervaring bij iedere vestiging wereldwijd is hetzelfde: Je gaat met een trap naar boven, loopt via een lange route langs een oneindige stroom inspiratie voor je slaapkamer, woonkamer, keuken en zolder. Tussendoor eet je Zweedse balletjes in het restaurant of drinkt gezellig één of twee kopjes koffie of thee en vervolgt je ontdekkingstocht door de wereld van IKEA. Je kunt er uren zoet zijn.

keuringen-stelbograaf-333x220-1

Palletstellingen, en andere opslagmiddelen, gelden als een arbeidsmiddel volgens de wet. In artikel 7.4 van het arbeidsomstandighedenbesluit  dienen arbeidsmiddelen voor ingebruikname te worden gekeurd. Daarnaast dienen arbeidsmiddelen die onderhevig zijn aan verslechtering periodiek gekeurd te worden. Voor palletstellingen geldt dat de keuring minstens 1 keer per jaar dient plaats te vinden, en daarnaast na iedere verandering, verhuizing, of herstel van een opgetreden schade

Verrijdbare stellingen 1

Scheeres BV is één van de grootste leveranciers van opbergoplossingen in Nederland. De onderneming uit Apeldoorn is al sinds de jaren 90 toonaangevend in verrijdbare legbordstellingen en heeft jarenlange contracten met onder andere Het Nationaal Archief in Den Haag waar meer dan 150 kilometer legbord van Scheeres gebruikt wordt voor het bewaren van het Nederlands Erfgoed.