dunyoung-header-2-1580x450x1

Verkoop van
NIEUWE stellingen

Lees meer >>

gebruiktestxn

Verkoop van
Gebruikte stellingen

Lees meer >>

stelbokeur1-stelling-stelbograaf-1

Voor al de keuringen van uw magazijninrichtingen

Lees meer >>

Elektrotechnische & mechanische montage & onderhoud
Elektrotechnische & mechanische montage & onderhoud

Elektrotechnische
montage & onderhoud

Lees meer >>

paternuszter

Verkoop
Shuttles & Paternosters

Lees meer >>

Welkom bij Stelbograaf

In de 27 jaar dat Stelbograaf bestaat zijn we onze diensten steeds verder gaan uitbreiden om aan de groeiende wensenpakketten van onze klant te kunnen voldoen. Hier door zijn we van een gewoon montagebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf die u als klant een totaaloplossing kan bieden voor uw magazijninrichting.

Lees meer >>

Nieuws

Doorrolstellingen

Rack & Roll is een bekende naam bij logistiek professionals. De Duitse fabrikant is producent van een breed assortiment rollenbaansystemen voor onder andere doorrolstellingen en unieke oplossingen voor zogenaamde push-back stellingen.

Stelbograaf Albert Heijn

Over Albert Heijn hoeven we weinig meer te vertellen. De marktleider in Nederland valt inmiddels onder het Ahold-Delhaize concern, en is in Nederland met afstand de grootste supermarktketen. Albert Heijn beschikt voor haar dagelijkse bevoorrading over zes distributiecentra verspreid over Nederland.

Toyota Material Handling

Voor één van de klanten van Toyota in het noorden van Nederland monteert Stelbograaf op dit moment een systeem met verrijdbare palletstellingen. We hebben de volledige montage aangenome, inclusief het plaatsen van rails, het monteren van de wagens en palletstellingopbouw alsmede alle electro-mechanische werkzaamheden.