Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

Stelbograaf Nieuws

Carrousel
entresolvloer

Regelmatig verzorgen wij de montage van bijzondere, opvallende of boeiende projecten op het gebied van magazijninrichting. Die berichten, en andere nieuwswaardigheden, plaatsen we op deze pagina. Ook op zoek naar professionele montage? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij ook voor uw bedrijf het verschil kunnen maken.

 

Oplevering 1

Just in Time krijgt een nieuwe dimensie

07-12-2018

De vraag die wij van een potentiële opdrachtgever kregen was even simpel als gecompliceerd: Demonteer alle palletstellingen in de magazijnen van mijn klant, maak ze schoon, en monteer ze weer in een nieuwe configuratie.  De complexiteit: We kregen vier weken met een boeteclausule als het werk niet af was. Een gebruikelijke clausule in de automotive branche en helemaal bij deze gerenommeerde autofabrikant.  

Meer info

Voedselbank

Stelbograaf steunt Stichting Voedselbanken Utrecht

30-11-2018

Van Amerika en Canada naar Europa en Nederland

Voedselbanken zijn ontstaan in de Verenigde Staten en vandaar vond het idee zijn weg via Canada naar Europa. Frankrijk opende de eerste Europese voedselbank in 1984. België volgde in 1986. Pas in 2002 werd de eerste Nederlandse voedselbank geopend. Inmiddels zijn er in 23 Europese landen voedselbanken die zich hebben verenigd in de Europese Federatie van Voedselbanken.

 

Meer info

Ikea nooduitgang-1

's-Nachts in de magazijnen van IKEA

14-11-2018

Het zal een redelijk veilige aanname zijn dat iedereen weleens bij een IKEA is geweest. De ervaring bij iedere vestiging wereldwijd is hetzelfde: Je gaat met een trap naar boven, loopt via een lange route langs een oneindige stroom inspiratie voor je slaapkamer, woonkamer, keuken en zolder. Tussendoor eet je Zweedse balletjes in het restaurant of drinkt gezellig één of twee kopjes koffie of thee en vervolgt je ontdekkingstocht door de wereld van IKEA. Je kunt er uren zoet zijn.

Meer info

keuringen-stelbograaf-333x220-2

Voestalpine Railpro kiest Stelbograaf voor keuring

31-10-2018

Palletstellingen, en andere opslagmiddelen, gelden als een arbeidsmiddel volgens de wet. In artikel 7.4 van het arbeidsomstandighedenbesluit  dienen arbeidsmiddelen voor ingebruikname te worden gekeurd. Daarnaast dienen arbeidsmiddelen die onderhevig zijn aan verslechtering periodiek gekeurd te worden. Voor palletstellingen geldt dat de keuring minstens 1 keer per jaar dient plaats te vinden, en daarnaast na iedere verandering, verhuizing, of herstel van een opgetreden schade

Meer info

Verrijdbare stellingen 1

Verrijdbare stellingen in opdracht van Scheeres

19-10-2018

Scheeres BV is één van de grootste leveranciers van opbergoplossingen in Nederland. De onderneming uit Apeldoorn is al sinds de jaren 90 toonaangevend in verrijdbare legbordstellingen en heeft jarenlange contracten met onder andere Het Nationaal Archief in Den Haag waar meer dan 150 kilometer legbord van Scheeres gebruikt wordt voor het bewaren van het Nederlands Erfgoed.

Meer info

Doorrolstellingen2

FiFo-magazijn met doorrolstellingen

11-10-2018

Rack & Roll is een bekende naam bij logistiek professionals. De Duitse fabrikant is producent van een breed assortiment rollenbaansystemen voor onder andere doorrolstellingen en unieke oplossingen voor zogenaamde push-back stellingen.

Meer info

Stelbograaf Albert Heijn-1

Albert Heijn kiest Stelbograaf als partner voor onderhoud

10-10-2018

Over Albert Heijn hoeven we weinig meer te vertellen. De marktleider in Nederland valt inmiddels onder het Ahold-Delhaize concern, en is in Nederland met afstand de grootste supermarktketen. Albert Heijn beschikt voor haar dagelijkse bevoorrading over zes distributiecentra verspreid over Nederland.

Meer info

Toyota-oktober-verrijdbaar

Stelbograaf monteert verrijdbare palletstellingen in opdracht van Toyota

04-10-2018

Voor één van de klanten van Toyota in het noorden van Nederland monteert Stelbograaf op dit moment een systeem met verrijdbare palletstellingen. We hebben de volledige montage aangenome, inclusief het plaatsen van rails, het monteren van de wagens en palletstellingopbouw alsmede alle electro-mechanische werkzaamheden.

Meer info

Design droom

Stelbograaf helpt TV programma Design Droom met setopbouw

11-09-2017

Design droom heeft contact met ons gehad, om voor een periode van 6 weken stellingen te huren voor hun nieuwe TV programma!

Daarbij was alles inbegrepen :

  • Vervoer
  • Opbouw
  • Afbreken

De stellingen werden gebruikt om decoratie in te plaatsen,
Wij hebben voor Design droom gebruikte Stow jukken gebruikt

Wij hebben in totaal:

57 jukken geleverd en gemonteerd

352 liggers

Vuren houten vlonders op maat gemaakt

 

Meer info

1-1

Verkoop shop staat Online

24-02-2017

Verkoop shop staat Online!!

Meer info

Bouw in beeld

01-12-2016

Bouw in beeld

Meer info