Montagediensten
Montagediensten

NIEUWE NAAM!

VANAF 01-01-2019

HOLLAND STORAGE SERVICES

Lees meer >>

 

Stelbograaf Nieuws

Carrousel
entresolvloer

Regelmatig verzorgen wij de montage van bijzondere, opvallende of boeiende projecten op het gebied van magazijninrichting. Die berichten, en andere nieuwswaardigheden, plaatsen we op deze pagina. Ook op zoek naar professionele montage? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij ook voor uw bedrijf het verschil kunnen maken.

 

Holland Storage Services-2

HOLLAND STORAGE SERVICES BV : DE NIEUWE NAAM VAN STELBOGRAAF BV

25-09-2019

2019 is het jaar waarin Stelbograaf 30 jaar bestaat, en afscheid neemt van haar bedrijfsnaam.

Per 1 januari 2020 gaat de onderneming verder als Holland Storage Services. Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nog scherpere focus op datgene waar het bedrijf goed in is:

Alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan magazijninrichting.

 

Meer info

Blusmiddelen-1

Ze zijn weer goedgekeurd

09-07-2019

De afgelopen weken stonden in het teken van de jaarlijkse opleidingen bij Stelbograaf. Vanzelfsprekend hebben alle monteurs VCA, maar er wordt meer gevraagd van een montageteam tegenwoordig. In een potentieel gevaarlijke omgeving waar vaak meerdere partijen aan het werk zijn, zijn de eisen aan monteurs en projectleiders ieder jaar hoger. De afgelopen twee weken is een deel van onze monteurs op cursus gegaan. Monteren konden ze al. Reanimeren nu ook.

Meer info

Palletstellingen 2

Nieuwbouw met BREEAM Outstanding beoordeling en Mecalux inrichting

23-04-2019

In Noord-Nederland verrijst het nieuwe warehouse van een logistiek dienstverlener dat uniek is in de wijde regio. Met een duurzaamheidsscore van meer dan 85% wordt dit pand gecertificeerd met het BREEAM Outstanding label. Stelbograaf verzorgt namens Mecalux de montage van de palletstellingen in deze unieke omgeving.

Meer info

Doorrijstellingen-1

Doorrijstellingen in opdracht van Still

21-02-2019

Frames van 11 meter hoog. Stijlen van 140 mm breed. Groot en robuust torenen de eerste doorrijstellingen uit boven de stapels te monteren materiaal die al zijn aangevoerd.

Meer info

Still opslag 2-1

Op- en overslag – Still en Stelbograaf maken flexibele planning mogelijk

20-12-2018

Het maken en volgen van een montageplanning is geen hogere wiskunde. De crux van vlekkeloze montage zit hem in de oplossingen die je bedenkt in onvoorziene omstandigheden. Met andere woorden: Hoe flexibel ben je als onderneming om een planning te realiseren zonder overlast voor de klant als dingen een keer anders lopen dan gepland.

Meer info

Oplevering 1

Just in Time krijgt een nieuwe dimensie

07-12-2018

De vraag die wij van een potentiële opdrachtgever kregen was even simpel als gecompliceerd: Demonteer alle palletstellingen in de magazijnen van mijn klant, maak ze schoon, en monteer ze weer in een nieuwe configuratie.  De complexiteit: We kregen vier weken met een boeteclausule als het werk niet af was. Een gebruikelijke clausule in de automotive branche en helemaal bij deze gerenommeerde autofabrikant.  

Meer info

Voedselbank

Stelbograaf steunt Stichting Voedselbanken Utrecht

30-11-2018

Van Amerika en Canada naar Europa en Nederland

Voedselbanken zijn ontstaan in de Verenigde Staten en vandaar vond het idee zijn weg via Canada naar Europa. Frankrijk opende de eerste Europese voedselbank in 1984. België volgde in 1986. Pas in 2002 werd de eerste Nederlandse voedselbank geopend. Inmiddels zijn er in 23 Europese landen voedselbanken die zich hebben verenigd in de Europese Federatie van Voedselbanken.

 

Meer info

keuringen-stelbograaf-333x220-2

Voestalpine Railpro kiest Stelbograaf voor keuring

31-10-2018

Palletstellingen, en andere opslagmiddelen, gelden als een arbeidsmiddel volgens de wet. In artikel 7.4 van het arbeidsomstandighedenbesluit  dienen arbeidsmiddelen voor ingebruikname te worden gekeurd. Daarnaast dienen arbeidsmiddelen die onderhevig zijn aan verslechtering periodiek gekeurd te worden. Voor palletstellingen geldt dat de keuring minstens 1 keer per jaar dient plaats te vinden, en daarnaast na iedere verandering, verhuizing, of herstel van een opgetreden schade

Meer info

Verrijdbare stellingen 1

Verrijdbare stellingen in opdracht van Scheeres

19-10-2018

Scheeres BV is één van de grootste leveranciers van opbergoplossingen in Nederland. De onderneming uit Apeldoorn is al sinds de jaren 90 toonaangevend in verrijdbare legbordstellingen en heeft jarenlange contracten met onder andere Het Nationaal Archief in Den Haag waar meer dan 150 kilometer legbord van Scheeres gebruikt wordt voor het bewaren van het Nederlands Erfgoed.

Meer info

Doorrolstellingen2

FiFo-magazijn met doorrolstellingen

11-10-2018

Rack & Roll is een bekende naam bij logistiek professionals. De Duitse fabrikant is producent van een breed assortiment rollenbaansystemen voor onder andere doorrolstellingen en unieke oplossingen voor zogenaamde push-back stellingen.

Meer info

Stelbograaf Albert Heijn-1

Albert Heijn kiest Stelbograaf als partner voor onderhoud

10-10-2018

Over Albert Heijn hoeven we weinig meer te vertellen. De marktleider in Nederland valt inmiddels onder het Ahold-Delhaize concern, en is in Nederland met afstand de grootste supermarktketen. Albert Heijn beschikt voor haar dagelijkse bevoorrading over zes distributiecentra verspreid over Nederland.

Meer info

Toyota-oktober-verrijdbaar

Stelbograaf monteert verrijdbare palletstellingen in opdracht van Toyota

04-10-2018

Voor één van de klanten van Toyota in het noorden van Nederland monteert Stelbograaf op dit moment een systeem met verrijdbare palletstellingen. We hebben de volledige montage aangenome, inclusief het plaatsen van rails, het monteren van de wagens en palletstellingopbouw alsmede alle electro-mechanische werkzaamheden.

Meer info

Design droom

Stelbograaf helpt TV programma Design Droom met setopbouw

11-09-2017

Design droom heeft contact met ons gehad, om voor een periode van 6 weken stellingen te huren voor hun nieuwe TV programma!

Daarbij was alles inbegrepen :

  • Vervoer
  • Opbouw
  • Afbreken

De stellingen werden gebruikt om decoratie in te plaatsen,
Wij hebben voor Design droom gebruikte Stow jukken gebruikt

Wij hebben in totaal:

57 jukken geleverd en gemonteerd

352 liggers

Vuren houten vlonders op maat gemaakt

 

Meer info