Montagediensten
Montagediensten

NIEUWE NAAM!

VANAF 01-01-2019

HOLLAND STORAGE SERVICES

Lees meer >>

 

Albert Heijn kiest Stelbograaf als partner voor onderhoud

Over Albert Heijn hoeven we weinig meer te vertellen. De marktleider in Nederland valt inmiddels onder het Ahold-Delhaize concern, en is in Nederland met afstand de grootste supermarktketen. Albert Heijn beschikt voor haar dagelijkse bevoorrading over zes distributiecentra verspreid over Nederland.

In het proces van continue efficiencyverbetering wilde Albert Heijn een single point of contact voor alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de magazijninrichting van haar DC’s. De onderneming werkt samen met twee onderhoudsbedrijven en laat haar verplichte jaarlijkse keuringen door een onafhankelijke derde uitvoeren.

Plan van Aanpak

Stelbograaf werd gevraagd haar visie op het onderhoud en , indien noodzakelijk, ad-hoc reparatie van de magazijninrichting bij de distributiecentra van Albert Heijn te verwoorden. In ons plan van aanpak hebben we aangegeven dat Stelbograaf de voordelen biedt van schaalgrootte en als single-point-of contact kan fungeren. Daarbij willen we echter niet bestaande structuren en werkwijzes overhoop halen, maar nadrukkelijk de samenwerking zoeken met bestaande onderhoudspartijen.

Daarom heeft Stelbograaf voorgesteld het volledig onderhoud als contractpartner over te nemen, en daarbij gebruik te maken van de bestaande onderhoudsbedrijven die we waar nodig voorzien van mensen, materiaal, know-how en materieel.

De keuring van de magazijnstellingen, die verplicht is aangezien het arbeidsmiddelen betreft, blijft bij een onafhankelijk inspecteur en staat los van de werkzaamheden van Stelbograaf. Op die manier wordt op een zuivere manier controle uitgevoerd en kwaliteit verder geborgd

Onderhoud van alle distributiecentra

Op basis van dit voorstel heeft Albert Heijn besloten het preventief en correctief onderhoud in al haar distributiecentra uit te besteden aan Stelbograaf met de bestaande onderhoudsbedrijven als onderaannemer en preferred supplier voor wat betreft Albert Heijn.

Over Stelbograaf

Stelbograaf heeft dagelijks 40-50 monteurs op diverse locaties aan het werk. Indien nodig beschikken we over een eigen vloot met hoogwerkers, reachtrucks en heftrucks ter ondersteuning van het werk. Stelbograaf voert al langjarig de montage uit voor onder andere Still, Toyota, Crown,  Mecalux, en vele andere gerespecteerde leveranciers van magazijninrichting in de meest brede zin van het woord.