Montagediensten
Montagediensten

WIJ MONTEREN ELK

MAGAZIJN EN ELK MERK

Lees meer >>

 

Gebruikte palletstellingen
Gebruikte palletstellingen

4000 M2 VOORRAAD

GEBRUIKTE MAGAZIJNINRICHTING

Bekijk onze voorraad

Nieuwe magazijninrichting
Nieuwe magazijninrichting

NIEUWE MAGAZIJNINRICHTING

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE

Neem nu contact op >>

ontwerp-en-offerte

INHOUSE EXPERTISE

ADVIES ONTWERP & REALISATIE

Lees meer

Inductielijnen zagen
Inductielijnen zagen

INDUCTIELIJNEN ZAGEN

NAUWKEURIG EN PROFESSIONEEL

Meer weten?

Nieuwbouw met BREEAM Outstanding beoordeling en Mecalux inrichting

In Noord-Nederland verrijst het nieuwe warehouse van een logistiek dienstverlener dat uniek is in de wijde regio. Met een duurzaamheidsscore van meer dan 85% wordt dit pand gecertificeerd met het BREEAM Outstanding label. Stelbograaf verzorgt namens Mecalux de montage van de palletstellingen in deze unieke omgeving.

Automatisch dimmende LED-verlichting. Inkoop van hernieuwbare energie. Toepassing van een warmtepomp en geen gasaansluiting meer. Het zijn een paar maatregelen die deze onderneming treft om energieneutraal te kunnen werken. Het gaat daarnaast niet om een kleine opslag, maar om een oppervlakte van 5000 m2 en een hoogte van 15 meter, waardoor ruimte is voor 15.000 palletplaatsen.

Het blijft het unieke aan het werk dat we doen: met inmiddels gemiddeld 65 monteurs zitten we als Stelbograaf op de meest bijzondere plaatsen in logistiek Nederland. Of het de magazijnen zijn van het bekende blauw-gele woonwarenhuis, de DC’s van de blauw-witte supermarktketen of zoals hier, een uniek duurzaam warehouse. We zijn trots dat we dagelijks kunnen bijdragen aan de verbetering en verduurzaming van logistieke ondernemingen in ons land.

Over BREEAM

BREEAM-NL is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is er voor kantoren, retail, scholen, industriële gebouwen, woningen, bijeenkomst- en logiesfuncties en datacenters. Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Sinds de introductie in 2010 zijn al meer dan honderd certificaten uitgereikt voor opgeleverde nieuwbouwprojecten of grootschalige renovaties. Steeds meer ontwikkelaars, beleggers, vastgoedeigenaren en ook eindgebruikers zien de voordelen van een BREEAM-NL certificaat.