Montagediensten
Montagediensten

NIEUWE NAAM!

VANAF 01-01-2019

HOLLAND STORAGE SERVICES

Lees meer >>

 

Stelbograaf monteert verrijdbare palletstellingen in opdracht van Toyota

Toyota Material Handling is specialist op het gebied van slimme magazijnoplossingen. Één van de prachtige oplossingen die het wereldwijd actieve bedrijf biedt zijn verrijdbare palletstellingen. Met deze oplossing wordt de opslagcapaciteit in een warehouse sterk vergroot. Soms tot wel 2 keer meer dan bij toepassing van traditionele statische palletstellingen. Een mobiel magazijn is effectief als de opgeslagen goederen een gemiddelde of lage omloopsnelheid kennen.

Verrijdbare onderstellen palletstellingen 

Montage ‘zwaar verrijdbare stellingen’ in Noord-Nederland

Voor één van de klanten van Toyota in het noorden van Nederland monteert Stelbograaf op dit moment een dergelijk systeem. We hebben de volledige montage aangenomen, wat onder andere betekent dat we de volgende werkzaamheden uitvoeren of al uitgevoerd hebben:

  • In de bouwfase van het warehouse zijn door Stelbograaf de geleiderails voor de verrijdbare palletstellingen waterpas gemonteerd voordat de vloer gestort is
  • Nadat het warehouse wind- en waterdicht was zijn wij gestart met montage van de verrijdbare onderstellen, inclusief de opbouw met palletstellingen
  • Na gereedstelling van de montage van de stellingen zal Stelbograaf de aansluiting van electrische onderdelen verzorgen.
  • Stelbograaf doet de projectleiding ter plaatse, en verzorgt de inbedrijfstelling van het gehele systeem

Montage verrijdbare palletstellingen

Grote belastingen per wagen en hoge capaciteit

Totaal worden 17 mobiele dubbelzijdige palletstellingen geplaatst met een lengte van meer dan 30 meter per mobiele wagen. Alle palletstellingen zijn ca. 10 meter hoog en geschikt voor tot 6 niveaus met 4 pallets van 1000 kg per stuk. Iedere mobiele wagen biedt ruimte voor meer dan 350 pallets. De oplevering van deze prachtige klus is voorzien medio oktober 2018.